www.nukutvi.se

Alla inlägg den 15 juni 2010

Av Kicki - 15 juni 2010 21:30

Efter en rolig dag på jobbet (kul att gå till ett jobb där man har roligt varje dag!) fick det bli dragsvängar för alla hundarna nu på kvällen. Gakkon och Giela fick en egen lite kortare tur, första dragturen för Gakkon på ett bra tag nu. Efter förra veckans lyckade vattengympa insåg jag att hon nog är starkare än jag tror just nu - så vi körde! När vi promenerat en stund och jag satte fast nacklinan mellan dem och Gakkon vände sig bakåt och såg mig hoppa upp på cykeln...åh vilken lycka i hennes ögon! Hon var jätteduktig och travade så fint hela vägen (fast helst ville hon galoppera snabbt!). Sen när vi nästan var hemma och skrittade igen gick hon med så starka och långa steg att jag nästan blev tårögd! :*)


Mintu och Rossi fickk dra däcket en sväng runt travslingan ihop - duktiga var de! Mintu ser töntig ut utan päls - som en spinkig lite kille! Även Rossi skötte sig fint idag!


Silva och Kaela fick en lite längre runda utan tyngd (stackars cykelbromsarna), både på väg, ängskant samt efter en liten liten skogsväg som är full av gräs. Mysigt! De hade bråttom så jag fick bromsa och det var så kul att rulla fram genom skogen bakom min fina små tjejer! När vi kom in däremot började bägge två hosta så smått, som de kan göra ibland på vintern om man kör för fort när det är för kallt...nu hände det...nu? Jätteunderligt, måste försöka få reda på vad det beror på. Nån som har några tips?


Nu ska jag slappa spela lite FF7 vilket var alldeles för länge sen sist! Tjingeling!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards