www.nukutvi.se

Alla inlägg den 14 juni 2010

Av Kicki - 14 juni 2010 20:50

Helgens hundvaktande höll på att sluta på ett mindre roligt sätt. På söndag förmiddag spydde Kaela upp två plastbitar som jag kände igen från golvmattan i garagedelen dit hundarna har tillträde från ena hundgården. Efter att jag märkte att hon och Mintu börjat massakrera den har jag haft dem i andra hundgården, men plastbitarna bodde tydligen kvar i hennes mage. En stund senare blev hon jättekonstig, sprang av och an, kastade sig när här och där, bara för att sen springa vidare och byta liggställning osv. Det visade sig kosta 200kr (!) att ringa akutsamtal till Gammelstad!


Vi åkte in men då hade hon redan blivit normal igen. För säkerhets skull blev det iaf en röntgen vilket kändes bra, och det visade sig finnas några små bitar som var på väg ut "bakvägen". Hon skötte sig i alla fall jättebra där borta, stod lugnt och lät sig undersökas, helt kolugn i bilen (fick sitta i framsätet med mig) osv. Hon är verkligen helt underbar lilla Kaela! Både henne riktiga husse, jag, och hennes lånehusse (Lars) var smått oroliga men allt verkar ha löst sig till det bästa.


Sen när vi kom hem skulle jag få i henne 60ml kontrastvätska, tydligen lugnar det magen samt att det är bra att "ha i systemet" om symptomen skulle ha kommit tillbaka. Inte kul! tyckte Kaela! Varken för mig eller henne, och jag passade på att måla mig själv och köksgolvet vita också... Sen på kvällen kom en STOR plastgolvsbit ut bakvägen...huga...får hålla koll på lilltjejen och belägga golvet med pansarplåt innan hon får tillträde igen.


Nu idag har vi mest bara latat oss, promenerat lite med Gakkon och Rossi, små älskade änglarna, och så har vi klippt alla klor. Nu behöver även Silvas avslitna sporre klippas igen! Hon slet ju av den i höstas nån gång, så mamma fick klippa loss skinnfliken den hängde fast i. När klotången åker fram kommer Rossi och kastar sig i mitt knä först av alla. Silva, Mintu och Kaela står och trängs runtom och väntar på sin tur. Giela ligger under köksbordet och "vet" vad som kommer men tycker inte det är lika roligt. Gakkon är lite "mittemellan".


Har för övrigt löneförhandlat idag om mitt sommarjobb och det slutade riktigt bra! Mycket nöjd! =)


Nu ska jag försöka skriva lite på min boooooook!



Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards