www.nukutvi.se

Alla inlägg den 7 juni 2010

Av Kicki - 7 juni 2010 23:16

Jobbade första dagen på JoB idag! Dvs. min praktik där slutade i fredags, och idag började sommarjobbet där. Lika kul som väntat - härligt! Efter det drog jag och jyckarna till Veronica för en rastgårdsdate med alla 12 hundarna. Vi började med mina och sen kom henne sin några åt gången. Tidigare när vi hade 6-8 hundar tillsammans var alla bästisar och bundisar. I vinter har vi pga sjukdom inte kunnat låta hundarna träffas så mycket samt att flera nya tillkommit, så vi försöker ha en sån träff i veckan för att få till samma tights gäng som vi haft tidigare. Alla är vänner och snälla, enda risken är att det blir för vilda lekar bland de unga som är nära att gå över styr ibland.


Idag skötte sig alla dock jättefint! Vilda lekar avslutades genom att den som blev mest jagad sökte skydd hos oss, eller så ropade vi på gänget o de kom springande till oss istället. Underbart!


Stackars Rossis nos!


Mintu och Kaela! Blev bara suddiga bilder idag med lillkameran men de får vara med ändå för de var så roliga!


Söta lilla Silva som var duktig idag och tänkte först och handlade sen istället för att hamna i hetsiga och onödiga situationer när leken blir för tuff!


Här är en liten filmsnutt från rastgården med alla 12 hundarna i, väldigt lugnt och stillsamt idag nästan hela tiden! Underbart!!! =) I filmen finns tikarna Giela 9 år, Sälka och Miksi 8 år, Gakkon 6 år, Rossi snart 5 år, Flinga 5 år, Silva och Kaela 2 år, samt hanarna Kodiak och Kenai 3 år och Mintu och Nooki 1 år.


Efter det blev det lite thaimat med min älskling på Thai Siam - MUMS! Och sen åkte Rossi och jag ut till Degerbäcken och hälsade på vår förra granne Petra och Rossis syster Molly. De har köpt ett hus med skog och ladugård och ängar och hade hunnit fixa riktigt mycket! Speciellt köket var underbart! Nu - SOVA!!!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards