www.nukutvi.se

Alla inlägg den 4 september 2009

Av Kicki - 4 september 2009 21:15

Har regnat som attan idag men sen slutade det och solen kom fram och torkade upp allting rätt bra ändå. Svalt nu på kvällen och även om det inte hann bli så kallt som jag önskat innan det började mörkna, så räckte det för lite barmarksträning. Videon ovan visar en bit av runda som Mintu och Silva fick. Silva var en hjälte idag och sprang rakt över hästskit och allt! Hon var supertaggad och Mintu skötte sig riktigt fint idag han med. Mindre svammel än första gången (o då var han ändå väldigt duktig redan den gången) o han jobbade på fint. Vi tog lite olika tempon för att både få in springglädje (i lagom dos för en liten kille) och så få testa lite att jobba hårt i backar mm, och pausade lite här och där för att pussas och kramas. När vi kört kanske 2/3 började han svamla lite men med en ytterligare temposänkning blev han er fokuserad och höll ihop arbetsmoralen ända hem. Här är en bild på flygande småttingar!


Härligt! Sen fick Rossi och Giela en sväng och Rossi var SÅ duktig! Idag inte bara sträckte hon ut linan utan nästan hela vägen drog hon som en hjälte! Hon var nästan en riktig ledarhund idag (ja alltså den mest amatörmässiga sorten)! Giela slackade ibland med Rossi sträckte ut ändå...Hon var faktiskt riktigt duktig och jag klurar just nu på lite olika sätt att försöka få henne att gå lika bra i spann och röra sig lika fritt och ledigt. Hon är lite mer spänd när hon springer i spann (både mentalt och fysiskt) och springer inte alls lika effektivt...ska klura på det...

 


Nu ska jag spela vidare på FF7 medan hundar sover gott. Imorgon blir det valpträff hos Veronica! Kameran hänkar förstås!!! See ya!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards