www.nukutvi.se

Alla inlägg den 23 april 2009

Av Kicki - 23 april 2009 19:56

Nu har vi nyss kommit hem ifrån valppussandet! Tyvärr var vi lite för långsamma med att komma iväg och Silvas vaccination hanns inte med...nåväl, det går fler tåg åt det hållet! Valparna var underbart söta förstås! Här kommer en massa bilder, vet tyvärr inte riktigt namn men de är ju lite olika i alla fall. Jättekul att se de små trollen, men deras husse beklagade sig lite över årstiden, det är ju så lerigt och blött överallt nu så efter att ha varit ute en stund och lekt såg de ut som små lermonster! *s*


Silva fick komma ut och träffa småttingarna (tänk att hon var så liten för inte ens ett år sen) och tyckte väl att de var rätt söta och intressanta. Sen fick hon sitta bunden en liten bit bort för att inte trassla in sig och det tyckte hon var eländigt! Det var otroligt synd om henne som satt några meter ifrån allt roligt!


Veronica gosar med två småttingar


Smaka på husse!


En av tikarna vill också smaka!


Gullig!




En av tikvalparna är snabb som vinden!


I sitt rätta element!


Den här lille killen såg nästan ut som en tecknad figur!


Mamma Bishen och några valpar bakom


Söt!


Huuuuur kommer vi in?


Alla åtta är lagom leriga efter lek och bus.


Trött valp!


Annan trött valp.


Oj så söta de var alla och de luktar ju så gott de små liven! Nu väntar lite hundträning här hemma och sen är det jobb imorgon 07.20-18.00...Jippi Jippi!!!! Jippiiiiiiiii!!!!

Av Kicki - 23 april 2009 11:22

Tänkte börja dagen med att byta till sommardäck efter jobbet men insåg snart att det blir svårt utan domkraft. Får låna hit en ikväll kanske så jag hinner byta, känns som att det är dags! Om nån timme så åker jag och Veronica och Silva till Piteå och pussar på valpar hos hennes förra husse. Kameran ska med och jag kan nästan lova valpbilder här ikväll...kuuuuul! På vägen hem svänger vi in i Gammelstad så att Silva får sin 1-årsvaccination och sen är det bara att burna hemåt igen.

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards