www.nukutvi.se

Alla inlägg den 9 april 2009

Av Kicki - 9 april 2009 20:53

Idag körde jag en kund från flyget till Vuollerim och på väg hem satt jag där och tänkte på min älskade lilla Jacki. Det har nu gått snart ett år sen hon lämnade oss. Oj vad jag saknar henne...hon var verkligen en fantastisk liten hund! Tänk vilken tur man hade som fick dela så många år med en sån otrolig liten varelse... Jag saknar dig lilla tuffing!


Av Kicki - 9 april 2009 10:50

Igår morse åkte vi från Blaiken och hann hem till Boden i lagom tid för att äta lunch och sen åka till jobbet. Grått och mulet här och nu snöar det lite. Kändes inte överdrivet roligt. Jobbar 12.45-01.00 idag och sen är det ledigt i fyra dagar....nästan...ska klämma in två krogpass 22-04 där nånstans också bara. Men dagarna är lediga! Hundarna löper hejvilt och speciellt Rossi och Giela är mycket förtjusta i varandra. Det känns nästan en aning pinsamt när de står och juckar i hundgården men jag hoppas att mina grannar minns att alla är tikar och förstår situationen!


På lördag kommer vår extrahund Miksi hit på en liten semester. Hennes husse o matte ska åka till fjällen med resten av draghundarna men eftersom Miksi inte är så intresserad av att arbeta i släden får hon bo här hos oss istället. Hon och Giela kommer att ääääälska att promenera ihop i saaaaaaakta mak...*s* De har nog precis samma filosofi när det gäller vad som är vettig aktivering. Nu är det dags för nån slags lunch här...inte så peppad efter att ha smällt i mig (=oss) påskägg som vi fick hemifrån. Har i alla fall en plan om att lyxa till min middag med att äta sushi - ute! Dagens stora händelse är annars att jag bokat Sounds of the Universe fårn ginza så att jag VET att den hittar hit. Att börja söka skivor här i Boden är tyvärr mer eller mindre dömt att misslyckas, det är i alla fall ingen säker metod på något sätt - och när DM släpper nytt får inget lämnas åt slumpen!


Har hittat 011 och söker nu 012. Vet inte HUR många 007 jag såg igår...galet... Har promenerat med Silva och Giela nu på morgonen men fick härliga skavsår på köpet eftersom jag envisades med att gå med de nya kängorna som jag inte gått in ännu. NÅN gång måste de ju börja ge med sig tycker jag...eller så blir det ännu en skorelation av typen "tejpa först och gå sen"... Ha en bra dag alla!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards