www.nukutvi.se

Alla inlägg den 17 april 2009

Av Kicki - 17 april 2009 17:27

Idag fick den komma fram från garaget. Däcken behövde luft och så smörjde jag kedjan med nåt vitt som luktade väldigt illa men kom från en tub med en cykel på. Jaja. Det verkar ju ha fungerat. Iklädd regnställ, vattentäta damasker och hjälm mötte jag upp Linn och Yvonne vid början av Centralvägen och så cyklade vi en sväng med hundarna. Det var inte alls så blött som jag var rädd för men "better safe than sorry". *s* Linn tog hand om Giela så att hon fick springa med duktiga lilla Inna (som nog blev utnämnd till dagens hjälte och jobbade bäst), Yvonne körde med Zeb och Atena och jag med Rossi, Gakkon och Silva. I efterhand borde jag nog ha haft färre hundar för Rossi lyfter ju inte direkt moralen och Gakkon slöade lite. Hade kanske varit enklare till o med för Silva att springa själv, men men, motion fick de i alla fall och för det mesta jobbade Silva på bra även om hon svamlade lite ibland. Efter en stund tog vi fikapaus så jyckarna fick leka lite men det hela gick mest ut på att Gakkon gick omkring och småsurade och spände sig, och ville jucka på Zeb! Tror det är löpet som inte riktigt gått ur kroppen på henne för hon var pestig! Att jucka på andra är ju annars något som hon enbart (och sällan även då) gör när det är löptider. Dagens pesthund helt klart! Tur för henne att hon är så söt den lilla älgen.


Här kommer Zeb, Atena och Yvonne. Bakom skymtar Giela, Inna och Linn.


Så här fint såg det ut ibland men tyvärr inte riktigt jämnt. Rossi lullade mest på idag...att springa framför cykel är helt enkelt inte hennes starka sida.


Linn med Inna och Giela. Visst var de söta ihop!


Stiliga Zeb som tog semester på vägen hemåt men jobbade bra på väg bortåt!


Paus! Yvonne och Atena


 

Dagens töntiga Gakkon trakasserar Atena.


Duktiga lilla Inna!


Så här ser det ut utanför mitt fönster just nu, riktiga lappvantar!


Nu borde väl snart min älskling komma hem så man får sig nån middag! *s* Sen kanske man snart vågar ta in de fd leriga hundarna (dock inte så farligt) från hundgården med förhoppningen att leran ligger kvar där ute. Börjar 06.45 imorgon...har haft sovmorgon så länge nu så det blir tungt!!! Tur att sambon börjar 06.30 så vi måste plåga oss upp samtidigt. Det är sååå tungt att stiga upp tidigt om nån annan ligger kvar och snarkar.


Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards