www.nukutvi.se

Alla inlägg den 13 april 2009

Av Kicki - 13 april 2009 20:15

I måndags åkte jag och Silva iväg till mina kollegor Linn och Yvonne och så skidade vi en liten sväng med hundarna och sen grillade vi och surrade medan hundarna lekte ihop med några andra bekantas hundar. Det var VARMT...usch så varmt... dragturen blev lite spännande så vissa hundar gav upp, vissa delar av snön gav upp osv... men hem kom vi i alla fall! Silva skötte sig mycket bra och kämpade på fint fastän vi gick först. Det är ju bara andra gången hon drar själv framför en skidåkare och första gången det är fler med. Bilderna blev inte speciellt fantastiska men lite söta i alla fall så här kommer de snart! Tack Linn, Yvonne och ni andra för en trevlig dag! Själv var jag lite sliten efter att ha jobbat natt och kände mig inte riktigt "med" men det var härligt att komma ut och Silva fick några nya polare. Själv fick jag en påminnelse om varför jag inte riktigt gillar sommaren...*rinner bort av värmeslag*


Silva på språng


Här kommer Linn och duktiga lilla Inna


Inna


Två hundar som drog en person som drog en pulka blev till slut en hund som drog en pulka och en som bara förflyttade sig själv efter många ombyggnationer. Snart framme!


Tjusiga killen Zeb som inte var i någon dragform just idag, men stilig ändå!


Border collien Vilja 5 månader springer snaaaaabbt genom snön


Atena softade mest och såg ut att njuta


Vilja i full fart


Silva, Nirak och Vilja


Nirak (som tyckte Silva var vääääldigt snygg nu lite efter löpet), Silva, Zeb och Vilja


Inna känner lugnet bredvid korvarna

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards