www.nukutvi.se

Alla inlägg den 29 juni 2009

Av Kicki - 29 juni 2009 19:38

Superbra sommarväder idag, 20-25 grader varmt o soligt och fint, perfekt att hålla sig i skuggan och måla! Har målat uppe på balkongen och under några av fönstren och vips så var en hink färg borta. Man lär verkligen känna ett hus på ett helt annat sätt när man målar det, så många saker man aldrig tänkt på och detaljer man aldrig sett, men nu ser man dem ordentligt! Oj så fint det kommer att bli när allt är klart!


Idag fick Silva o Mintu gå en liten promenad till en liten strand en kort bit härifrån. Jag hade verkligen glömt (händer varje år) hur klart vattnet är här, och hur vackra alla stenarna är! Boden är verkligen fyllt av träsk och dybottnar! Tog lite kort o de kommer senare ikväll. Tyärr glömde jag kameran så det blev mobilfoton, och det var trist för det var så himla fint o de hade så skoj. Silva gillar att hämta pinnar i vattnet men när de hamnar för långt ut vågar hon inte (chicken!!!), så jag gick ut för att hämta en av dem, o när jag har vatten halvvägs upp på låren ungefär så hör jag ett PLASK!!! Det var Mintu som kom simmande!!! Han tyckte att jag var för långt borta tydligen. Två gånger simmade han så fint o jag förbannade att jag inte hade kameran med. Sen kom jag på att jag hade mobilkameran, men innan dess så läxade Silva upp Mintu så han inte vågade simma mer! Knäppa hund! Hon brottade ner honom innan han ens hann upp ur vattnet så han ramlade och blev jätteblöt hela han. Hon verkade vara avis på att han var tuffare än henne för varje gång han badat blev hon rabiat men när hon fick skäll var ju skadan redan skedd! Till slut satt en genomblöt stackars valp vid träden några meter från vattnet och gömde sig för sin elaka storasyster. Sen blev de i alla fall vänner igen och nu är han torr.


Vi har en galet vacker kväll här, vindstilla o kvällssolen speglar sig i sjön, underbart! Jag ska vara lite tvärt emot o se lite BSG istället...bara för att!!! Bilder kommer senare!

Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards