www.nukutvi.se

Alla inlägg den 5 februari 2013

Av Kicki - 5 februari 2013 21:49

Kvällens korta slädtur med tant Giela blev inte lika succeartad som den förra veckan. Hon och jag var ute med sparken en runda igår så jag vet inte om hon var lite tröttare nu ikväll? Eller så kanske det helt enkelt var lite för mycket nysnö? Tant såg glad ut men hon hade inte samma fart i benen som senast, och sprang mest bakom släden hos mig. Hon hade som vanligt på sig sitt Back on Track, samt en reflexväst och ett blinkande halsband.




Tant i blinkande halsband vid en av medarna


Rossis sår fortsätter att läka jättefint, men i söndags upptäckte hon att hon kunde klia såret med baktassen så det blev ett snabbt beslut att stoppa in henne i ett täcke. De tunnaste täckena vi har är Back on Track, så hon får knata runt i det dygnet runt nu för att skydda såret från rivande klor. På fredag ska klamren tas loss och tratten tas bort, och Rossi längtar nog lite grann...jag har försökt förklara för henne att det närmar sig!


Imorgon hoppas jag komma hem till en tomt som INTE behöver skottas! I så fall ska jag istället ta med storspaden in i hundgården och skotta rent kring alla dörrar och kojor. Vips så har vissa av dem snöat igen så att de inte går att öppna helt. Nåja, det är ju inte riktigt läge att klaga. Ju mer snö vi får nu, desto större chans har vi ju till en härlig vårvinter. Nu - mata hundarna och sen sova!


Presentation


Jag heter Kicki och bor med mina 7 draghundar och sambo utanför Boden. Vi lever för draget och underbara äventyr tillsammans!

Länkar

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards